utorak, 11. avgust 2020
  • G-Traktat Inžinjering
  • G-Traktat Inžinjering
  • G-Traktat Inžinjering
  • G-Traktat Inžinjering
  • G-Traktat Inžinjering
Idejno rešenje poslovnog objekta
Isprojektovano Idejno rešenje poslovnog objekta na Novom Beogradu. Objekat je spratnosti P+3, bruto nadzemnih etaža oko 4000m2. Vizuelno predstavlja jedan od najsavremenijih objekata.
 
Idejno rešenje stambenog objekta
Isprojektovano Idejno rešenje stambenog objekta na Novom Beogradu. Objekat je spratnosti P+1+Pk, bruto nadzemnih etaža oko 360m2.
 
Počela izgradnja objekta - Rtanjska 11
Dobijena građevinska dozvola i prijavljeni radovi na izgradnji stambenog objekta u ulici Rtanjska br.11. Objekat će biti izgrađen od savremenog kvalitenijeg materijala, uklopljen u urbanističku celinu i kao takav će biti reprezentativan u tom delu grada.
 
Glavni projekat apartmana u Grčkoj
Završeno je projektovanje i izrada Glavnog projekta apartmana u gradu Retimno na Kritu, u Grčkoj. Objekat sadrži aprtmane na I i II spratu. U prizemlju je, osim ulaznog hola, projektovana sauna i teretana. Materijali koji će se koristiti za izgradnju objekta biće prvoklasni, a objekat bi trebalo da se izdvoji svojim vizuelnim identitetom.

 
Glavni projekat stambenog objekta - Ilindenska 13.
Završena je izrada tehničke dokumentacije Glavnog projekta stambenog objekta u ulici Ilindenska br.13. Objekat je spratnosti P+2, bruto nadzemnih etaža oko 1500m2.

 
Idejni projekat apartmana u Grčkoj
Dogovoren je početak izrade Idejnog projekta apartmana u gradu Retimno na Kritu, u Grčkoj. Objekat će sadržati aprtmane na I i II spratu. U prizemlju će osim ulaznog hola biti projektovana sauna i teretana sa kafeom. Kafe će stepeništem biti povezano sa spoljašnjim bazenom. Materijali koji će se koristiti za izgradnju objekta biće prvoklasni, a objekat bi trebalo da se izdvoji svojim vizuelnim identitetom.
 
« PočetakPrethodna12SledećaKraj »

Strana 1 od 2

Adresa - Sarajevska br. 14 11000 Beograd Srbija :: Telefon - +381 (11) 40 70 875 :: E-mail - office@gtraktat.com